Зумба

4.11 / 5 (19 гласа)

 

Зумба е забавна трнировка под звуците на салса, меренге, регетон, кумбия, ча-ча, хип-хоп, ориентал и много други забавни танцови ритми. Зумба не само ще ви зареди с добро настроение, но ще ви помогне да изгорите и доста излишни калории, допринасяйки за вашата перфектна спортна форма.

В динамичното темпо на най-популярните танцови стилове се включват движения, в които участват всички части на вашето тяло. Часовете са приятни, стъпките са лесни, в определен ритъм и се запомнят бързо. Докато тренирате Зумба, за една тренировка се изгарят между 500 и 700 калории по изключително забавен начин без изобщо да разберете колко голямо е всъщност натоварването за цялото тяло. А резултатите от бурните танци няма да закъснеят.

Зумба е подходяща за хора с различна двигателна култура и спортна форма (или липса на такива). Това е уникална програма, създадена от колумбиеца Бето Перез, в която могат да се включат както жени, така и мъже. ЗУМБА Фитнес е тренировката, която ви поддържа в отлична физическа форма и повишава вашия тонус като в същото време ви предоставя един час страхотно забавление с лицензиран инструктор и оригинална музика, подбрана специално за вас от създателите на програмата.